Super desteapta ideea ,, felicitari stimate Domn ! Promit ca imi voi face si eu ceva asemanator !! Apropo's !! Trebuie sa platesc ceva 'drepturi de autor" ?? Daca "da " ,, promit o particica din prima productie !!
Ideile sunt ...din partea casei asa ca nu va trebui sa platiti ,,drepturi de autor''si pentru cei interesati de acest domeniu recomand cartea din ultima fotografie.
Fratilor ,, accizele de care faceti vorbire sunt doar pentru cei care comercializeaza ( oficial) aceasta "licoare rara" !! Daca o beau cu prietenii sau mai daruiesc din ea , nu ma accizeaza nimeni !
felicitari .orice cazan trebuie sa aiba cupru in el .imi place tehnica asta cu toate ca eu ma lupt cu unul de inox care este mult mai usor de curatat dar are nevoie de un catalizator de cupru.
recomandat era sa invsestesti in inox. de doi ani fac tuica de caisa la inox si sunt fffff multumit.chiar acum gust din produs.mamaaaaaaaaaaaaa ce deliciu....50 gr minim.
Niciodată, domnul meu, niciodată nu va putea rivaliza inoxul cu cuprul, în ceea ce privește cazanele de rachiu! E unul dintre lucrurile care fac diferența între ce se prepară în zona d-voastră, și ceea ce facem cei din zona de unde-s io.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.